söndag 1 mars 2015

Snöig söndag

 Ja så har vi fått snö igen, nu tycker jag att det räcker eftersom den ändå aldrig ligger kvar.  
Hunnit med väldigt mycket och det är ju en av fördelarna med att hoppa ur sängen i tid på morgonen. Städat, fixat lite överallt och tittat på skidor, ännu en medalj fick Sverige idag. Gjort lite vårigt inne, eftersom den inte synts till så mycket vår utomhus ännu. Nu funderar jag på om jag skall slänga mig i soffan och kika på en film.


 Tidigt idag åkte äldsta pärlan hem till sig igen,  därför vi vaknade tidigt för att äta frukost tillsammans innan hon fick skjuts in till stan. Troligen därför jag känner mig lite så här som Noxie :) så risken finns att jag somnar i soffan om inte filmen är väldigt bra då förstås.


Apropå bra filmer har vi varit på två i år "Unbroken" som var en fantastisk bra film baserad på en sann historia oftast är ju filmerna lite bättre om de är  verklighetsbaserade. Har även varit med bästa vännen och sett Fifty Shades of Grey  några dagar efter premiären och den var väl ok, inte fantastisk och inte heller dålig men jag hoppas inte för många män ser den kan aldrig vara bra åtminstone inte för män som är lite speciella. Några böcker har jag inte läst och tänker heller inte göra troligen lite för osmakliga för min smak. Gillar dock det som andas kärlek i filmen och än så länge finns det ju hopp. Har ni inte sett dem, så gör det.
Nu hör jag att det börjar regna, så imorgon är nog all snö försvunnen igen, nu kör vi mot VÅREN.
KRAM